2009. június 19., péntek

Életképek


Az utóbbi hónapban Pocok sajnos sokat betegeskedett (hányás, hasmenés, utána egy durva torokgyulladás, 1 hetes lázzal - ügyeletet is megjártuk, újabb vérvétel stb.), de szerencsére most már jól van. Ideje, hogy újabb képeket tegyek fel róla :-)
A bölcsiben mindig akkor betegedett le, amikor valami érdekes, izgalmas eseményen vehetett volna részt. Így maradt le a vadasparki kirándulásról, valamint a ballagásáról is. Viszont ami jó hír, hogy felvették az oviba, így szeptembertől már nagy óvodás fiú lesz.


Tegnap egy barátunk "birtokán" voltunk Nagykörűben. Gyerekparadicsom, legalábbis felfedezés szempontjából. Állatok, erdő, vadregényes táj. Pocok nagyon élvezte, kivéve amikor a kakas ráugrott. Birkát kergetett, eperfáról legeltünk, kiszáradt tóban csigát szedtünk.


3 megjegyzés:

csuti írta...

Nézz be hozzám, vár téged egy kis meglepi!

Szilvii írta...

Hozzám is majd néz be, ott is vár valami!

Miner.hu írta...

Szia!

Szeretném a figyelmedbe ajánlani a scrapbook.miner.hu oldalt, ahol a scrapbookkal foglalkozó blogokat jelenítjük meg egy helyen. Úgy gondoljuk, rengeteg értékes információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni - ebben a témában is.

Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozáshoz pusztán az engedélyed kérjük, anyagi vonzata nincs, a blogbejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs.

Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

Üdvözlettel:
Miner.hu