2009. május 12., kedd

Függőség és első scrap

Eralilla hívott egy játékba: mutassuk meg, h. mi volt az első scrap alkotásunk és írjunk pár gondolatot a scrapbookról, mikor kezdtük, stb.
Miután a kisfiam megszületett, egy fényképes emlékkönyvet kezdtem el készíteni neki. Akkor még nem tudtam, h. létezik a scrapbook. Ezek voltak az első oldalak:

Mindig szerettem alkotni, kipróbálni mindenféle kézműves dolgokat. Az interneten böngészve az NLC Kreatív Hobby fórumán láttam először Erika munkáit, ott találtam rá a honlapjukra is, a scrap.hu elődjére.
Az sb nekem igazi kikapcsolódás, kreatív hajlamaimat ebben tudom leginkább kiélni (bár tény, h. az utóbbi időben kicsit hanyagoltam ezt a gyönyörű hobbit). Imádom, h. bármit feltehetek egy oldalra. Gyűjtögetős típus vagyok, szeretem a kis mütyüröket, gombokat. Büszke vagyok rá, h. ezáltal különleges, egyedi dolgokat készítek és másoknak is tetszik. Még a munkámban is hasznát veszem. Gyakran én készítem a dekorációkat, feliratot egy-egy kiállításhoz vagy egyéb alkalmakkor és bizony az sb eszközeit is gyakran igénybe veszem ilyenkor.

Ezt a díjat pedig Hanától kaptam - köszönöm szépen!!!

Ebben a játékban meg kell neveznem 5 függőségemet. (Ennyit nem is tudok felsorolni)

1. A kisfiam - ő az én nagy szerelmem. Miután megszületett, attól kezdve tudtam csak, h. mi az a függőség :-)

2. Az édesség - sajnos édesszájú vagyok, csak pár napig bírom ki csoki nélkül.

Más függőségem nincs is, azt hiszem (vagy csak nem jut eszembe).

Nincsenek megjegyzések: