2008. március 3., hétfő

Retro stílusban

Mivel még mindig nem tudtam beszerezni megfelelő háttérpapírokat, ezért készítettem pár darabot névjegykártya kartonból. Filctollat és színes papírokat használtam. Rajzoltam, ragasztottam és ez lett belőle.



Az alábbi képen pedig én vagyok 2 évesen, 30 évvel ezelőtt. A gombok is, amiket használtam az oldalon biztos vannak ennyi idősek. Nagymamám varrónő volt, gyűjtötte a gombokat. Tőle szereztem ezeket, kabátgombok lehettek.





4 megjegyzés:

Unknown írta...

Hihetetlen! :) Megengeded, hogy letöltsem ezeket a háttereket és felhasználjam digiben?
Az oldal rólad, nagyon aranyos, tetszik, hogy se nem a megszokott rózsaszín kislányos, se ne a szépiás, barnás régiesített, hanem teljesen a Te stílusod!
Ó, és kincs egy ilyen Nagymama. ;)

Ari írta...

Persze, nyugodtan használd fel a háttereket.
Azért is lett retros az oldal rólam, hogy kihangsúlyozzam azt a korszakot ami abban az időben volt, amikor a kép készült.

Kata írta...

De jó! Nagyon ötletes! És nekem is pont ez volt a gondolatom, hogy jó digi-háttér lenne. Olyan kevés retrós freebiet találtam. És idén készülök családi albumra anyukáméknak, aminek ugye része a 60-as, 70-es évek is.

Mesi írta...

Illik hozzád ez a stílus (is). Összetéveszthetetlen, egyszerű és nagyszerű hátterek. És milyen bátran használod - nekem egy ennél jóval szolidabb háttér is fejtörést okoz... A lakásfelújításos képet ezért tudtam olyan nehezen megcsinálni, de neked ez nagyon megy!