2008. június 19., csütörtök

Anya

Anyukámról készítettem ezt az oldalt. A fénykép 1971-ben készült és apa kapta anyától amikor együtt kezdtek járni. Bár már régóta ismerték egymást, hiszen osztálytársak voltak általános iskolában.

Ez pedig egy hajzselés doboz kidekorálva, gombtartónak tökéletes lesz.


Pocokfejfedők



Kis manócskám imád sapkában parádézni, vagy bármi egyéb dologban amit a fejére tud tenni.



2008. június 18., szerda

2008. június 17., kedd

2008. június 8., vasárnap

Robi

Ez az oldal a scrap.hu-n lévő online scrap 2-re készült. Az öcsém látható rajta, amint elmélyűlten gitározik. Pár évvel ezelőtti a fénykép. Tegnap Juca utasításait követve dolgoztunk és minimálban készűltek az oldalak, utólag még mindenki azt rakott rá amit akart. Mivel nincs nyomtatóm, sajnos Juca gyönyörűen elkészített idézeteit nem tudtam kinyomtatni, ezért kézzel kellett írnom. A gitárt és a kapcsos zárójelet is én rajzoltam, nem is lett tökéletes. A fénykép alatti kockás alátétet textílből vágtam ki.

2008. június 6., péntek

Új gép

Tegnap beszereztem életem első digi fényképezőgépét. Most nagyon boldog vagyok. Kis Pockomat állandóan fotozóm, ő meg szedné ki a kezemből a gépet. Aminek használatát még alaposan ki kell tanulmányoznom.

Itt pedig egyéb szerzeményeim láthatóak:

2008. június 5., csütörtök

Gombok, szalagok

Felteszek pár képet a gomb- és szalaggyűjteményemről. A legtöbb nagymamámtól való és persze nem olyan nagy mennyiség, de folyamatosan gyűjtöm a rokonoktól és vásárolgatok ha tudok. Kicsit sem vagyok gombmániás :-) Mire unokáim leszenek Dunát lehet majd velük rekeszteni. De kiegészítőkből sosem elég.



Az anyagdarabokat is gyűjtöm, főleg nyagymamámtól maradtak rám. Ő ugyanis varrónő volt és rengeteg hasznos holmit félretett.



Legutóbb ilyen zászlógirlandot készítettem textílből Pocok szobájába:

A háromszögeket én szabtam ki, anyósom varrta meg, majd felfűztem egy hosszú zsinórra. Utólag jöttem rá, hogy inkább össze kellet volna varrni őket vagy szalagra rögzíteni, mert így szétcsúszkálnak. De most már így marad. Ha lesz varrógépem vagy megtanulok varrni és időm is lesz rá, talán majd megcsinálom jobbra.

Szintén nagymamámtól való ez a két karkötő és púdertartó medál. Sajnos nem ezüstből vannak, de így is gyönyörűek.

2008. június 4., szerda

Pocok

Kisfiamról egy mai kép. Első lázas betegségén van túl. Szerencsére nem viselte meg nagyon és csak három napig tartott.

2008. június 3., kedd

Gombvirág

Már régóta szerettem volna ilyen virágot készíteni. Nagyon tetszettek a külföldi SB galériákban.
Drótra fűztem fel a gombokat és egy pici üvegbe állítottam a kész csokrot.